UNC16 brandbook2 large

Nieuw ByJenn: Urban Nature Culture

Wij hebben weer een super mooi merk aan onze merkenportfolio mogen toevoegen: Urban Nature Culture.

Sinds haar negentiende reist Anne Marie Hermans de wereld rond, op zoek naar schoonheid en schatten in alle uithoeken van de planeet. Ooit geïnspireerd door inventieve geesten en de ongelooflijke producten die daaruit tot leven kunnen komen, leiden haar reizen haar altijd naar nieuwe producten, verborgen pareltjes en creatieve mensen, die haar inspireren voor nieuwe collecties die nog komen. Het samenstellen van oude technieken en kunst, in harmonie met de natuur, is een van de belangrijkste doelen in haar leven. Precies daarom startte ze haar eigen merk Urban Nature Culture.

Een van de redenen waarom Urban Nature Culture Amsterdam tot leven is gekomen, is omdat Anne gelooft dat zorgen voor de toekomst van onze wereld, de natuur en haar bewoners alleen bereikt kan worden door naar onszelf te kijken. De verandering zit in onszelf. UNC is een huis- en lifestylemerk dat haar voortdurend uitdaagt – zich afvragend over manieren om meer waarde toe te voegen aan onze planeet en haar inwoners, wij mensen.

Stap voor stap vinden zij meer manieren om producten op een duurzame manier te produceren. Niet alleen door eerlijke lonen te betalen aan de getalenteerde vakmensen of eerlijke dealers en bedrijven die geweldige producten voor hun huizen leveren, maar ook door nieuwe en milieuvriendelijke bronnen te gebruiken, of secundaire in plaats van nieuwe, grondstoffen. Het is hun plicht om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop we onze goederen produceren.

Op die manier worden zij elke ochtend wakker met de beste bedoelingen – om elkaar en onze wereld te helpen, om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Urban Nature Culture Amsterdam, voor de liefde van onze wereld.

Bekijk en bestel deze prachtige producten in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van byjenn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.