Toont alle 12 resultaten

Marie-Stella-Maris

De body care producten van Marie-Stella-Maris zijn gericht op het hydrateren en beschermen van de huid. Zij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten (tot wel 96%) en testen zij de verzorgingsproducten uiteraard niet op dieren. Terwijl de producten het lichaam gehydrateerd en verzorgd houden, bieden ze ook een rijke ervaring door hun geur en textuur.

Marie-Stella-Maris

Voor zowel lichaam als huis doen ze hun uiterste best om geuren te creëren die je stemming positief beïnvloeden en een sfeer creëren waarbij jij je fijn voelt. Onze geuren zijn tijdloos en modern, klassiek en tegelijkertijd onverwacht. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand. Ontdek de geuren en vind jouw perfecte match.

Marie-Stella-Maris is in 2011 opgericht, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon water en sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties aangepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6: `Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen’.

Visie Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is niet alleen essentieel voor de gezondheid, maar ook voor armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon water leidt tot meer tijd voor school en werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk product dat jij koopt, doneren Marie-Stella-Maris een vast percentage van onze omzet aan duurzame waterprojecten. Sinds 2011 hebben zij al meer dan €1.800.000 kunnen bijdragen. Hierdoor hebben al tienduizenden mensen toegang gekregen tot schoon (drink)water, en daardoor konden onder andere meer kinderen naar school. Maar ze zijn er nog niet, ze gaan door tot schoon water toegankelijk is voor iedereen, wereldwijd.

De waardering van byjenn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.