Resultaat 1–12 van de 58 resultaten wordt getoond

K’willeminhuis

TIJDLOOS – DUURZAAM – UNIEK

K’willeminhuis is een tijdloze collectie woonobjecten van ‘metaal met een verhaal’ Alle woonobjecten worden met de hand gebogen van dun rond staal. De combinatie van een ‘wonky’ uitstraling en het gebruik van verschillende vormen restanten staal, maken dat elk item uniek is. De woonobjecten hebben een eigen handschrift en een verfijnde uitstraling. Dat maakt ze authentiek, tijdloos, duurzaam en vooral bijzonder.

K’willeminhuis dankt zijn naam aan oprichter Willem. Na zijn herseninfarct begon hij in zijn schuur met het maken van woonobjecten van ijzer. Tegenwoordig worden de woonobjecten gemaakt door de medewerksers van BVS Sociaal metaal. Zij voegen liefde en vreugde toe aan de producten. Eerder stonden zij aan de zijlijn, maar nu worden ze opgeleid tot vakkundige metaalbewerkers. Precies waar K’willeminhuis voor staat: iedereen telt mee en iedereen mag er zijn.

Sociaal en duurzaam ondernemen is voor K’willeminhuis echt enorm belangrijk. Hopenlijk verteld iedereen met een K’willeminhuis deze belangrijke boodschap, en dit mooie verhaal achter het merk door!

De waardering van byjenn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.