Toont alle 2 resultaten

Rustik lys

Word jij ook zo blij van kaarsen? Dan ben je bij Rustik Lys aan het juiste adres! Zij hebben namelijk kwaliteitskaarsen voor elke gelegenheid en seizoen. Niet alleen worden deze uitsluitend met de beste grondstoffen gemaakt voor mens en milieu, maar ook met veel liefde, aandacht en enthousiasme ontwerpen zij zelf de voor- en najaarscollecties waarbij het uitgangspunt altijd de frisse en luchtige sfeer is.

Kaarsen blijven vernieuwen is wat hun drijft. Zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen, zodat je altijd kan rekenen op betrouwbare kaarsen die mooi opbranden.

BlossomBlossom
BriqueBrique
EucalyptusEucalyptus
LavenderLavender
WitWit
ZwartZwart
4.25
Dusty GreenDusty Green
NatuurNatuur
SkinSkin
WitWit

Kandelaar & kaarsen

Rustik Lys Twist dinerkaarsen

6.50

Geschiedenis van Rustik Lys

Rustik Lys doet al sinds de oprichting (1995) zaken met dezelfde kaarsenfabrieken. Door de jarenlange samenwerking met de fabrieken bestaat er geen twijfel over dat de kaarsen van hoge kwaliteit zijn en de producten op een eerlijke en humane manier worden geproduceerd.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.