Verzending en retournering

Voorraad

De meeste artikelen in deze  online winkel zijn op voorraad en kunnen binnen 1 á 2 werkdagen worden geleverd, mocht er onverhoopt iets toch niet voorradig zijn, of de levertijd toch langer zijn dan nemen we contact met u op of staat het vermeld bij het artikel. Uiteraard staat het u in dat geval vrij om de bestelling kosteloos te annuleren.

Verzenden

Alle artikelen worden verzonden met de Pakketdienst.
Gratis verzending in NL bij bedragen boven € 49,- Onder € 49,- berekenen wij € 5.95,- (NL)
In alle gevallen geldt bij kopen in deze webshop: niet goed, geld terug! 
Voldoet het artikel niet aan de verwachtingen? Werkt het niet naar behoren? Is het beschadigd of incompleet,  meld het artikel aan voor retourzending!

Retouren

Jammer dat het product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder specifieke reden, het te retourneren product bij ons aan te melden. Dit kan via het contactformulier op onze site, of mail naar info@byjenn.nl.

Vermeld hierbij:

– het ordernummer;

– het product dat u wilt retourneren;

– reden van retournering (dit is niet verplicht maar wel fijn voor ons om te weten wat er in de toekomst beter kan)

De aanmeldingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het product hebt binnen gekregen.

Na deze 14 dagen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk terug te sturen. In totaal heb je dus een maand de tijd om het product te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De retourkosten zijn voor jezelf. Evenals de verantwoordelijkheid. Ons advies is dan ook gebruik te maken van een verzendmethode MET track & trace, en het liefst ook verzekerd. Wanneer een pakket zoek raakt bij de pakketdienst tijdens retournering kunnen wij u geen geld terug geven.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP! Wanneer u een deel van uw bestelling retour stuurt, en het totale aankoopbedrag daardoor onder de €50 komt, is verzending niet meer gratis. Wij houden dan een bedrag van €5,95 in op het terug te storten bedrag.