twig leaves sage green

Nieuw ByJenn; Jurianne Matter

BYJENN heeft weer een prachtig merk mogen toevoegen aan de webshop!

In 2008 startte zij haar label, onder haar eigen naam en direct maar in het groot, want zij geloofde erin. De ontwerpen raakten op de één of andere manier een snaar: papier, craft, rituelen, tradities, lieve printjes en alles ecovriendelijk geproduceerd… het werd een succes.

Inmiddels heeft het papier gezelschap gekregen van textiel haar tweede liefde. Functioneel, met mooie prints en uiteraard gemaakt van GOTS gecertificeerde bio katoen. Ook het textiel draagt haar handschrift: poëtisch, grafisch en met een hoofdrol voor de natuur. En die natuur is echt wel een dingetje; ‘eco vriendelijk’ is voor haar dan ook geen holle marketingterm. Zij vind ‘mooi’ alleen maar mooi als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.

Naast dat zij voor mijn eigen bedrijf continu haar collectie ontwikkel, werk zij met groot enthousiasme voor andere bedrijven. Zij ontwerp en adviseer dan vaak voor totaal andere doelgroepen, in andere stijlen, maar alles behoudt grappig genoeg altijd mijn eigen signatuur.

Bekijk en/of bestel de prachtige producten van Jurianne Matter in onze webshop.

collage overmij 930px
De waardering van byjenn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.