Werkwijze

Deze webshop wordt beheerd in eigendom en volledige verantwoordelijkheid van:

ByJenn Design
Schoolstraat 27
3864MA Nijkerkerveen
KvK Nummer: 68977867
BTW-nummer NL190249171B02

Voorraad

De meeste artikelen in deze online winkel zijn op voorraad en kunnen binnen 1 werkdag worden geleverd, mocht er onverhoopt iets toch niet voorradig zijn, of de levertijd toch langer zijn dan nemen we contact met u op of staat het vermeld bij het artikel. Uiteraard staat het u in dat geval vrij om de bestelling kosteloos te annuleren.

Verzenden

Alle artikelen worden verzonden met de Pakketdienst.

Gratis verzending in NL bij bedragen boven € 49,- Onder € 49,- berekenen wij € 5.95,- (NL) , verzenden naar BE bedraagt € 6,95,-

In alle gevallen geldt bij kopen in deze webshop: niet goed, geld terug! 

Voldoet het artikel niet aan de verwachtingen? Werkt het niet naar behoren? Is het beschadigd of incompleet, meld het artikel aan voor retourzending!

Retouren

Retouren kunnen naar ons opgestuurd worden, na ontvangst en controle van de producten kunt u, uw geld binnen 48 uur op uw rekening teruggestort krijgen, vergeet niet uw retouren via de pagina Garantie en Retouren vooraf aan te melden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Jouw scandinavische look met ByJenn

We hebben met veel passie ons assortiment voor jou samengesteld. Veel van de producten zijn uniek en handgemaakt waardoor ze een duurzaam en tijdloos karakter hebben.

Daarnaast hebben we een zwak voor de scandinavische look door de lichte en minimalistische uitstraling waardoor het een tijdloze toevoeging is voor jouw interieur.

Hopelijk wordt je er net zo blij van als wij.

siegel en lamp