EBD55D1A 225B 4927 A6D2 76164917FCD8

Graypants Lampje Wick Wint LAMP-Competitie 2020

Wick is de nieuwste lamp van architecten/ lichtstudio Graypants, gevestigd in Seattle èn Amsterdam. De minimalistische, draagbare lamp heeft de warmte en uitstraling van een echte kaars, maar in eigentijdse vorm. Wick is net zoals een echte kaars gemakkelijk én bovendien veilig te verplaatsen, van het nachtkastje naar de tuin en van de keuken naar het balkon. 

Het tijdloze en praktische ontwerp past overal: het voegt sfeer toe aan een leeshoekje, of eettafel, maar kan ook worden ingezet als bureaulamp.  Wick werd medio december tot “manufactured overall winner” in de LAMP-competitie 2020 verkozen! LAMP is een internationale lichtontwerp wedstrijd in samenwerking met Design Milk. Dit jaar ontving de wedstrijd een recordaantal inzendingen uit 162 steden in 37 verschillende landen over de hele wereld. 

Een aanraaksensor controleert de warme 1W 2600K LED, die drie verschillende lichtstanden heeft. Daarnaast biedt Wick de mogelijkheid tot een ‘pulse mode’, waarmee het flakkerende licht van een kaars wordt geïmiteerd. De aluminium body van de Wick heeft een coating van gesatineerd messing en een ergonomisch ontworpen ring waarmee de lamp kan worden gedragen. Wick is oplaadbaar middels een USB-C poort.

Wick is verkrijgbaar in twee kleuren: Graphite en Brass. Wick kost € 149 en kun je hier in onze webshop bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *