logo

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of advies

+31610222730 info@byjenn.nl

Contact

Voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis | Gratis verzending vanaf € 25

Zoek Artikel…

Over mij


Wie ben ik ?

Jennifer van de Grift (1985). Woonachtig met mijn man en zoons (Stijn en Cas) in de nieuwbouwwijk Vathorst in Amersfoort. Van jongs af aan ben ik al bezig met interieur en het continu vernieuwen hiervan. Daar was/is overigens niet iedereen blij mee. Ik volg dagelijks de nieuwste trends. Na het behalen van mijn certificaat interieurarchitectuur heb ik van mijn hobby mijn beroep van mogen maken. Ik vind het super leuk om mensen te inspireren en te adviseren op het gebied van interieur.

Wat heeft ByJenn te bieden?

Wanneer je er zelf niet meer uitkomt of dit gaat om de indeling, kleur of de bepaalde sfeer die je in je woning wil creëren. Met jouw input en mijn hulp kunnen we samen jouw perfecte interieur creëren. Of het nu om de woonkamer, keuken of misschien de kinderkamer gaat, alles is mogelijk. Kijk bij interieur & stylingadvies welke verschillende opties wij bieden. Tevens kun je bij ons ook de nieuwste trends shoppen. Hoe leuk is dat!

Mocht je nog vragen hebben stuur mij gerust een mailtje.

Ook ben ik altijd opzoek naar leuke nieuwe producten dus mocht je een leuk product hebben of maken aarzel niet en laat het mij weten.:)

Lieve groet,  Jennifer.